Käyttöehdot(myynti/ sivusto finnishbikes.fi)


Toimitus ehdot

Polkupyörät toimitetaan osittain koottuina ja luovutushuollettuina ajovalmiinapahviin pakattuna. Jos tilaat pyörään lisävarusteita ja tahdot ne asennettuna,tilaa myös asennukset. Huomaathan ettei useimpien harrastepyörien (maantie,maasto, cyclocross) mukana tule polkimia.


Pyörät toimitetaan Matkahuollon toimipisteisiin 45 € (eisiis noutopisteisiin - Siwa etc..) tai Kotiin kuljetettuna 65 €.Tampereella toimitus kotiovelle ilmainen! yli 300e arvoisille pyörille!
Kotiinkuljetuksesta ollaan yhteydessä kuluttajaan etukäteen. 

Muistamerkitä tilaukseen puh-numerosi. 1- max 2 viikko toimitus aikaa!
Pyörien mukana tilatut tuotteet toimitetaan pyörien mukana joko eripaketissa, tai asennettuna jos asennukset on tilattu.

Muut tuotteet
toimitetaan Postin toimipaikkoihin / valitsemaasi toimitustapaa!, toimituskulut4,90-29,90 €
tai Matkahuollon toimipisteeseen / valitsemaasi noutopisteeseen, toimituskulut4,90-29.90 €.

Noutotoimistosta
Tilauksen voi myös noutaa toimistoltamme, mikäli sinulle muu toimitustapaa eit toeutuu ( itsenäisyydenkatu 23 Tampere ja vain ajanvarauksella, sillä emme ole aina toimistolla puh 0404189516).

 

Toimitusajat

1- max 2viikko toimitus aikaa! normaalisti 1-2 viikon sisällä tilauksesta/ maksunsuorittamisesta!

Toimitustakuu

- Ajoittaisista koontiruuhkista johtuen toimitustakuu ei koske polkupyöriä janiiden kanssa tilattuja tuotteita.
- Jos tilauksessasi on useita tuotteita, alennus myönnetään vain sen tuotteenosalta, jota emme pystyneet lähettämään taatussa ajassa.
- Ostoprosessi on sujunut ilman teknisiä häiriöitä, eli olet saanuttilausvahvistuksen.

Jos et ole saanut sähköpostiisi tilausvahvistusta lähes heti tilauksentehtyäsi, jotain on vialla.  Tarkista ensin roskapostilaatikkosi ja ettäsähköpostisi ei ole täynnä.
Jos tilausvahvistusta ei silti löydy, ota meihin yhteyttämyynti(at)finnishbikes.fi


Kuljetusvakuutus
Vakuutamme kaikki lähetyksemme. Huomatessasi pakkauksessa vaurion ennen senavaamista, ilmoita siitä heti postissa tai kuljetusliikkeen edustajalle.Mikäli avasit paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita siitä hetiasiakaspalveluumme.
Vialliset ja vaurioituneet tuotteet
Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaaasiakaspalveluumme 0404189516 välittömästi. Vialliset ja vaurioituneettuotteet käsittelemme kuluttajansuojalainsäädännön mukaan.


Takuu ja palautukset

Kaikissa tuotteissamme on aine- ja valmistusvikojen varalta 1,5 vuoden takuu. Polkupyörien rungoilla Helkama 10v, muut merkit 5v. Takuu ei kata käytöstä johtuvaa kulumista eikä tuotteen virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä johtuvia vikoja.
Mahdollisissa takuutapauksissa ota aina ensin yhteyttä meihin (myynti(ät)finnishbikes.fi)

(emme tallenna koskaan tilinumeroa tai kysy sitä puhelimella tai txtviestinä! maksamme palautukset ilmoittamallenne tilille, jolla olette tuotteen ostaneet! Emmekä tarvitse/kysy henkilötunnusta!)

Tuotteiden palautuksissa noudatamme kuluttajaviraston ohjeita.
Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Et siis voi lähteä pyörän kanssa keskustalenkille menettämättä palautusoikeuttasi. Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena varastollemme tutkittavaksi. Kirjoita lähetyslistaan tilinumerosi ja palauta se ostosten mukana. Palautusohjeet saat meiltä  sähköpostitse. Soita aina ensin 0404189516 tai laittaa viestiä myynti(ät)finnishbikes.fi.

Verkkopankkimaksut hyvitämme ilmoitetulle tilille ja luottokorttimaksut luottokorttitilillesi.

Vaihto ja palautus on asiakkaillemme maksullista. Pidätämme oikeuden olla palauttamatta toimituskuluja tietyissä tapauksissa. Esimerkiksi useita kokonaan palautettuja tilauksia samalta tilaajalta, noutamattomia tilauksia jne. Toimintamme perustuu rehtiin ja reiluun meininkiin, mutta noutamattomien lähetysten määrä on jatkuvasti kasvanut, joten täysin ylimääräisten kulujen kattamiseksi käytämme kohtuullista harkintaa toimituskulujen palautuksessa. ja veloitamme tuotteen aina etukäteen!

 kuluttaja-asiamiehen ohjeesta verkkokauppaan:
Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas ei menetä peruuttamisoikeuttaan, jos tuotteen arvo vähentyy ilman hänen syytään - esimerkiksi jos paketti vaurioituu postissa. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

Joten olethan 100% varma ennen ostopäätöstä, niin molemmat säästytään vaivalta!

Polkupyörien takuuehdot

1. Valmistajan määrittelemä takuu alkaa tuotteen ostopäivästä.

2. Takuu kattaa raaka-aine- ja valmistusvirheistä johtuvat viat.

Runkotakuut: Helkama 10v, muut 5v.

Muille polkupyörän rakenteessa oleville koontiosille 1,5v

3. Takuuasioissa tulee ensisijaisesti kääntyä tuotteen myyneen liikkeen puoleen.(myynti(ät)finnishbikes.fi)

4. Polkupyörän valmistajan antaman tuotetakuun piiriin eivät kuulu lukkojen avaimet, heijastimet, soittokellot, työkalut, vaijerit, valaisinlaitteiden polttimot ja paristot eivätkä sellaiset varusteet, jotka on asennettu tuotteeseen lisävarusteena myyjäliikkeen toimesta.

5. Takuu ei kata vikoja, jotka aiheutuvat ostajan suorittamatta jättämistä tai puutteellisista huolloista, muiden kuin alkuperäisten varaosien käyttämisestä, virheellisestä korjauksesta tai muutoksesta tuotteen rakenteessa ilman valmistajan kirjallista suostumusta tai tavanomaisesta kulumisesta ja huononemisesta.

6. Puutteita tai virheitä sellaisissa kohdissa, jotka huolto-ohjeiden mukaan vaativat säännöllistä huoltoa tai säätämistä luovutuksen jälkeen, ei katsota takuun alaisiksi virheiksi ellei puutteellisuus tai virhe esiinny asiantuntevan säätämisen ja huollon jälkeenkin. Tuotetakuu ei myöskään kata poikkeuksellisten sääolosuhteiden aiheuttamia häiriöitä tuotteen toiminnassa.

7. Tuotteen lujuuteen tai käyttökelpoisuuteen vaikuttamattomia pieniä virheitä ulkopinnoissa samoin kuin pieniä epätasaisuuksia maalauksessa, lakkauksessa, kromauksessa tai pintojen virheitä, jotka aiheutuvat sään vaihteluista tai normaalista käytöstä yleensä, ei katsota takuun alaisiksi virheiksi.

8. Takuun alaisena virheenä ei myöskään pidetä hallitsemattomasta ajosta tai normaalista poikkeavasta yksityiskäytöstä aiheutuneita vikoja (esim. vuokraus, kilpailukäyttö, freestylepyöräily tai vastaava).

9. Kuljetuksen tai virheellisen säilytyksen aikana tuotteeseen syntyneitä virheitä tai vikoja ei korvata tuotetakuun piiristä.

10.Tuotetakuu ei korvaa vaurioituneen osan tuotteelle aiheuttamia välillisiä vahinkoja.

Käyttöehdot verkkosivut


1. Yleistä

 • Näitä verkkopalveluiden Käyttöehtoja sovelletaan FinnishBikes.fi Oy:n (Phoenix transportation co,) (jäljempänä Palveluntarjoaja) ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä Käyttöehdoissa kaikkia FinnishBikes Oy:n(phoenix transportation co,) tuottamia tai ylläpitämiä internetissä olevia verkkopalveluita. Tällaisia ovat finnishbikes.fi, ptckuljetuspalvelut.fi portaalit samoin kuin muut Palveluntarjoajan kulloinkin verkossa tarjoamat palvelut (kaikki yhdessä ja erikseen jäljempänä Palvelu). Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin(phoenix transportation co,)   :n ylläpitämiin Palveluihin, jollei jonkin Palvelun osalta ole erikseen toisin ilmoitettu tai sovittu. (phoenix transportation co,)  Verkkopalvelua käyttävän (jäljempänä Käyttäjä) on hyväksyttävä nämä Käyttöehdot itseään sitoviksi päästäkseen käyttämään Palvelua, edellyttipä Palvelun käyttö rekisteröitymistä tai ei.

  Käyttämällä Palvelua Käyttäjä hyväksyy nämä Käyttöehdot ja vakuuttaa toimivansa näiden Käyttöehtojen, kulloinkin sovellettavan lain ja hyvän tavan mukaisesti. Tällöin Palveluntarjoajan ja Käyttäjän välille syntyy näiden Käyttöehtojen mukainen sopimus. Käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias tai että hänellä on huoltajansa suostumus Palvelun käyttöön.

2. Rekisteröityminen

 • Käyttäjä liittyy Palveluun rekisteröitymällä Käyttäjäksi siihen liittyvillä www-sivuilla tai muulla vastaavalla tavalla ja hyväksymällä nämä Palvelun Käyttöehdot itseään sitoviksi. Käyttäjä on jokainen yksityishenkilö, joka käyttää Palvelun sivuja tai on rekisteröitynyt Palvelun käyttäjäksi. Käyttäjä on rekisteröitynyt, kun Palveluntarjoaja on vahvistanut rekisteröitymisen. Rekisteröityä voi ainoastaan luonnollinen henkilö. Väärien käyttäjätietojen antaminen tai sellaisia käyttäen rekisteröityminen on kielletty ja Käyttäjä vakuuttaa antaneensa oikeat tiedot rekisteröityessään Palveluun. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Palveluntarjoajalla on oikeus ratkaista, keitä Palvelun Käyttäjiä pidetään yksityishenkilöinä ja mitä jätettyjä ilmoituksia yksityisinä ilmoituksina.

  Palveluntarjoajalla on oikeus tarkistaa Käyttäjän luottotiedot tämän rekisteröityessä maksulliseen Palveluun. Palveluntarjoajalla on oikeus estää Käyttäjältä maksullisen Palvelun käyttö, jos se luottotietojen selvittämisen yhteydessä ilmenneiden maksuhäiriöiden tai muun hyväksyttävän syyn vuoksi on perusteltua.

  Rekisteröinnin yhteydessä Käyttäjällä on mahdollisuus valita, haluaako hän vastaanottaa sähköistä suoramarkkinointia.

3. Palvelun sisältö

 • Palveluntarjoaja pyrkii siihen, että sen Palvelut ovat mahdollisimman korkeatasoisia. Palveluntarjoaja vastaa Palvelun toimituksellisesta sisällön lainmukaisuudesta ja hyvän tavan mukaisuudesta. Palveluntarjoaja kehittää Palvelua kaiken aikaa ja sillä on oikeus muuttaa Palvelua ja sen sisältöä sekä käyttöön tarvittavalle laitteistolle asetettuja vaatimuksia osana normaalia toimintaansa. Palveluntarjoajalla on myös milloin tahansa oikeus lopettaa Palvelun tuottaminen. Tästä ilmoitetaan Palvelun omilla sivuilla hyvissä ajoin ennen lopettamista. Palveluntarjoaja ei vastaa toisen palveluntarjoajan palvelusta tai sisällöstä miltään osin siinäkään tapauksessa, että tähän Palveluun pääsee Palveluntarjoajan Palvelun kautta linkillä tai muulla tavoin. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa olevan virheellisen, puutteellisen tai tulkinnanvaraisen tiedon käyttämisestä Käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

  Palvelussa voi olla sekä maksuttomia että maksullisia osia. Kunkin Palvelun yhteydessä ilmoitetaan, onko kyse maksuttomasta vai maksullisesta Palvelusta. Maksullisten Palveluiden käyttäminen edellyttää Palvelun yhteydessä ilmoitetun hinnan suorittamista. Maksullisesta Palvelusta voidaan periä liittymismaksu sekä Palvelun käytön mukaan määräytyvä taikka aikaan sidottu käyttömaksu. Palveluntarjoaja voi muuttaa Palvelun hintaa ja hinnoitteluperusteita sekä muuttaa maksuttoman Palvelun maksulliseksi tai päinvastoin. Voimassa olevat hinnat ja hinnoitteluperusteet ovat kulloinkin nähtävissä Palvelun sivuilla.

  Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta tai Palvelussa kaupan pidettävien tai välitettävien tuotteiden ja palvelusten virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa käytössä olevien mielipide- ja keskustelupalstojen sisällöstä. Palveluntarjoajalla on oikeus, mutta ei velvollisuutta tarkastaa ja muuttaa tai poistaa palstoilla esitettävien kirjoitusten sisältöä. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus muuttaa jätettyjen ilmoitusten otsikointia sekä oikeus olla julkaisematta kuvia, jotka ovat sen käsityksen mukaan asiaankuulumattomia tai epäasiallisia (esim blogeissa). Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelun yhteydessä olevien tai palvelun kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä tai muista ominaisuuksista.

4. Palvelun käytettävyys

 • Palveluntarjoaja tekee parhaansa, jotta Palvelu olisi käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa Palvelun keskeytyksettömästä, oikea-aikaisesta eikä virheettömästä toiminnasta. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa ilmenevistä teknisistä vioista, huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä taikka niiden aiheuttamista Palveluun sisältyvän tai muun tiedon muuttumisesta tai katoamisesta eikä kolmansista johtuvista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, häiriöistä tai katkoksista.

  Palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää Palvelu sen muutoksen, uudistuksen tai Palveluun liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi taikka mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Palveluntarjoaja rajoittaa keskeytyksen keston niin lyhyeksi kuin mahdollista. Keskeytyksestä ilmoitetaan etukäteen, mikäli se on mahdollista. Siinä tapauksessa, että maksullisen Palvelun käyttö estyy muista kuin Käyttäjästä johtuvista syistä vähintään yhdeksi (1) vuorokaudeksi, pidentää Palveluntarjoaja Palvelun käyttöaikaa vastaavasti. Edellytyksenä tälle kuitenkin on, että Käyttäjä reklamoi toimintahäiriöstä Palveluntarjoajaa, paitsi siinä tapauksessa, että kyse on käyttökatkosta, josta Palveluntarjoaja on ilmoittanut käyttäjälle ennakkoon. Muuta korvausta ei Käyttäjällä ole käyttökatkon johdosta oikeutta saada.

5: Immateriaalioikeudet

 • Palvelu sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia. Koko Palvelu sellaisenaan muodostaa tietokannan ja on suojattu tekijänoikeudella Suomessa voimassa olevan tekijänoikeuslain mukaan. Käyttäjä voi käyttää suojattua materiaalia omiin henkilökohtaisiin tarkoituksiinsa. Käyttäjällä ei ole ilman tekijän, oikeudenhaltijan ja Palveluntarjoajan nimenomaista kirjallista lupaa oikeutta levittää, julkaista, kopioida, saattaa yleisön saataviin tai muuten kaupallisesti hyödyntää Palvelussa olevaa materiaalia.

  Mikäli kopiointi, julkaiseminen, levittäminen tai yleisölle saataviin saattaminen on lainsäädännön nojalla erityistapauksissa sallittua, on Käyttäjän aina mainittava tekijä tai muun oikeudenhaltijan nimi. Käyttäjä ei saa Palvelussa välittää tai levittää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla immateriaalioikeudella suojattua materiaalia ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa.

  Käyttäjä ei saa tällä sopimuksella mitään Palveluun liittyviä oikeuksia, paitsi oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen ja mahdollisten palvelukohtaisten ehtojen mukaisesti. Palveluntarjoajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään Palvelua saatuaan tiedon muutoksesta.

6. Käyttäjän Palveluun toimittama aineisto

 • Palveluntarjoajalla ei ole oikeutta julkaista Käyttäjän lähettämää sähköpostiviestiä tai muuta selvästi ei-julkaistavaksi tarkoitettua aineistoa. Käyttäjä vastaa kaikista lähettämänsä aineiston käyttöön liittyvistä kolmansien esittämistä korvaus- ja muista vaatimuksista. Palveluntarjoaja ei sitoudu säilyttämään Käyttäjän Palveluun tilaamatta lähettämää tai muuten toimittamaa aineistoa.

  Käyttäjän Palveluun lataama aineisto säilytetään vain Palvelussa ilmoitetun ajan. Palveluntarjoaja on oikeutettu tuhoamaan Palveluun jätetyn aineiston kohtuullisen ajan kuluttua tai mainitun ajan kuluessa ilmoitetun ajan päätyttyä. Ilmoittaessaan kohteen Palveluun, sitoutuu Käyttäjä kuvaamaan sen riittävän laajasti ja totuudenmukaisesti. Käyttäjällä tulee olla oikeus myydä Palveluun ilmoittamansa kohteet.

 • palveluntarjoajaa ja Käyttäjät sopivat erikseen kaupankäynnin ehdot ja niiden toteutumisen vastuu on kaupantekoon osallistuvilla käyttäjillä. Palveluntarjoaja ei vastaa oikeudettomasti tapahtuneesta myynnistä kolmannelle osapuolelle.

  Käyttäjä vastaa omalla kustannuksellaan kaikista Palveluun tallettamaansa materiaaliin liittyvistä riitaisuuksista. Käyttäjä myöntää Palveluntarjoajalle ja muille samaan konserniin kuuluville yhtiöille oikeuden editoida, kopioida, julkaista ja levittää materiaalia, jonka Käyttäjä on Palvelussa tuonut saataville.( ei henk.koht. tietoja!)

7. Käyttäjän oikeus käyttää Palvelua

 • Käyttäjän ja Palveluntarjoajan välinen sopimus Palvelun käytöstä astuu voimaan Käyttäjän hyväksyessä nämä Käyttöehdot ja vastaanottaessaan näin Palveluntarjoajalta Palvelun käyttöoikeuden.

  Palveluntarjoaja myöntää Käyttäjälle rajoitetun oikeuden käyttää Palvelua ja sen sisältöä ainoastaan näiden Käyttöehtojen, mahdollisten erityisehtojen ja Palvelussa erikseen annettavien ohjeiden mukaisesti. Näissä Käyttöehdoissa Käyttäjälle myönnetty käyttöoikeus on ei-yksinomainen ja henkilökohtainen oikeus, jonka Palveluntarjoaja voi milloin tahansa peruuttaa. Palveluntarjoajalla on myös oikeus kieltää Käyttäjältä Palvelun käyttäminen, jos Käyttäjä on toiminut näiden Käyttöehtojen, mahdollisten erityisehtojen tai Palvelussa erikseen annettavien ohjeiden taikka lakien tai hyvien tapojen vastaisesti.

  Käyttäjä on tietoinen, että vaikka Palveluntarjoajan Palvelun kautta voi olla pääsy muiden palveluntuottajien palveluihin, saattaa näiden palveluiden käyttäminen edellyttää erillistä rekisteröitymistä.

  Mikäli Käyttäjä käyttää jotakin Palveluntarjoajan tarjoamaa maksullista Palvelua, tulee hänen suorittaa Palvelun yhteydessä ilmoitettu hinta. Maksullisella Palvelulla tai sen kautta hankituilla tuotteilla tai palveluilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen, kun tilauksen toimittaminen on käyttäjän tilauksen ja sen yhteydessä antaman suostumuksen perusteella kokonaan suoritettu tai sähköisesti aloitettu. Käyttäjää informoidaan tilauksen yhteydessä kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisella ilmoituksella peruutusoikeuden puuttumisesta.

  Käyttäjällä on oikeus asettaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun pääsivulle. Yksittäisen sivun linkittäminen kaupallisessa tai taloudellisessa tarkoituksessa tai tietokannan tuottamiseksi on kielletty siinäkin tapauksessa, että se tapahtuu robottihaun avulla, ilman Palveluntarjoajan etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Käyttäjällä ei ole oikeutta, ilman Palveluntarjoajan suostumusta, lähettää tai välittää Palvelussa sen käyttöön liittymätöntä muuta mainos-, markkinointi- tai ilmoitusmateriaalia. Käyttäjä vastaa siitä, että hänen palvelussa myytäväksi, lainattavaksi, vuokrattavaksi tms. tarjoamansa tavarat tai palvelut eivät ole lain tai hyvän tavan vastaisia ja että hänellä on oikeus mainittuun toimintaan. Käyttäjä tiedostaa, että myyntitarjous, jonka hän asettaa myytävälle tai vuokrattavalle kohteellensa, on aina sitova.

  Palveluntarjoajalla on oikeus estää luvattoman aineiston julkaisu Palvelussa tai poistaa sellainen aineisto Palvelusta. Käyttäjä vastaa luvattoman aineiston oikeudenhaltijoiden tai muiden kolmansien sen perusteella esittämistä korvaus- ja muista vaatimuksista. Palveluntarjoajalla on oikeus estää Palvelun käyttö, mikäli on perusteltua syytä epäillä, että Palvelua käytetään luvattoman aineiston levittämiseen tai muutoin hyvän tavan tai lain vastaisesti.

8. Käyttäjätunnus ja salasana

 • Käyttäjä vastaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa säilyttämisestä ja siitä, etteivät ne päädy ulkopuolisten tietoon tai haltuun. Käyttäjä vastaa omia tunnuksiaan käyttäen tapahtuvasta käytöstä ja siitä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista tai maksuista. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan Palveluntarjoajalle käyttäjätunnuksensa tai salasanansa katoamisesta tai joutumisesta kolmannen tietoon tai haltuun. Saatuaan Palveluntarjoajan kuittauksen ilmoituksestaan Käyttäjän vastuu Palvelun käytöstä lakkaa kyseisten tunnusten osalta. Käyttäjä voi saada kadonneen käyttäjätunnuksen ja salasanan tilalle uudet niin halutessaan. Käyttäjän oikeudet käyttää Palvelua voidaan tällöin siirtää uudelle tunnukselle ja salasanalle, samoin kuin maksullisen Palvelun käyttämättä oleva osa. Käyttämättä olevaa osaa ei kuitenkaan palauteta Käyttäjälle rahana. Palveluntarjoajalla on oikeus periä Käyttäjältä muutoksista ja siirrosta kohtuullinen korvaus. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa Käyttäjän käyttäjätunnus tai salasana sekä muut Palvelun käytön mahdollisesti edellyttämät tunnukset, mikäli tekniset tai muut hyväksyttävät syyt sitä edellyttävät. Palveluntarjoaja ei ole tunnusten muuttamisen vuoksi korvausvelvollinen.

9. Henkilötiedot

 • Käyttäjän tulee antaa Palveluntarjoajalle Palvelun käytön edellyttämät tarpeelliset henkilö- ja muut tiedot. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan tietojen muutoksista Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus käsitellä Käyttäjän henkilötietoja henkilötietolain ja muun lainsäädännön mukaisesti sekä rekisteriselosteessa tarkemmin kuvatuin tavoin. Käyttäjän tiedot tallennetaan Palveluntarjoajan rekisteriin.(emme tallenna koskaan tilinumeroa tai kysy sitä puhelimella tai txtviestinä! maksamme palautukset ilmoittamallenne tilille, jolla olette tuotteen ostanneet! Emmekää tarvitse/kysy henkilötunnusta!) Käyttäjällä on lainmukainen oikeus kieltää henkilötietojensa käsittely suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia varten. Palveluntarjoajalla on oikeus lähettää Käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja tekstiviestinä, mikäli Käyttäjä on sen rekisteröityessään sallinut eikä ole tätä myöhemmin kieltänyt. Palveluntarjoaja käsittelee rekisteröityneiden asiakkaiden henkilötietoja Palvelun rekisteriselosteen ja tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

  Käyttäjän henkilötiedot ovat luottamuksellisia.

10. Tietoturva

 • Käyttäjä on tietoinen, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta. Palveluntarjoaja säilyttää kaikki Käyttäjää koskevat tai hänen lähettämänsä tiedot luottamuksellisina. Palveluntarjoaja järjestää Palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan voi taata täydellistä tietoturvaa.

11. Laitteet, ohjelmistot ja yhteydet

 • Käyttäjä vastaa itse Palvelun käyttämisen edellyttämien laitteiden, ohjelmistojen ja verkkoyhteyksien hankkimisesta, toimivuudesta ja niiden aiheuttamista kustannuksista. Ne eivät saa aiheuttaa häiriötä tai muuta haittaa Palvelulle tai muille verkon käyttäjille.

12. Palvelun käytöstä aiheutuva vahingonkorvausvelvollisuus

 • Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Palveluntarjoajalle näiden Käyttöehtojen, mahdollisten palvelukohtaisten ehtojen, Palvelun käyttöä koskevan sopimuksen tai lain vastaisen käytön aiheuttamat vahingot. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen korvaamaan Käyttäjälle Palvelun käytöstä mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista kuten puhelu- tai tietoliikennemaksuista.

13. Ylivoimainen este

 • Ylivoimainen este (force majeure) vapauttaa Palveluntarjoajan Palveluun liittyvistä velvoitteista, mikäli se estää Palveluun liittyvän suorituksen tai kohtuuttomasti haittaa sitä. Ylivoimaisena esteenä pidetään tulipaloa, maanjäristystä, tulvaa, räjähdystä, lakkoa tai muuta työnseisausta, viranomaisen määräystä, energian toimituksessa esiintyviä häiriötä, raaka-aine- tai tarvikepulaa, ulkopuolisen aiheuttamaa kaapeli- tai muu tietoliikennehäiriötä tai muuta sen kaltaista syytä, joka ei ole ollut tiedossa ja johon ei ole kohtuudella voitu varautua ennalta. Palveluntarjoaja ilmoittaa ylivoimaisesta esteestä Palvelun sivuilla heti sen jälkeen, kun se on ilmennyt.

14. Käyttöehtojen muuttaminen

 • Näitä Käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin Palveluntarjoajan ylläpitämiin Palveluihin, jollei sopijapuolten välillä kirjallisesti toisin sovita. Palveluntarjoaja on oikeutettu muuttamaan näitä Käyttöehtoja sekä mahdollisia palvelukohtaisia ehtoja. Palveluntarjoajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Jatkamalla Palvelun käyttöä, Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot ja sitoutuu niiden noudattamiseen.

15. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirtäminen

 • Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää Palvelun käyttöoikeutta taikka Palvelusta mahdollisesti tehtyä sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman Palveluntarjoajan kirjallista suostumusta. Palveluntarjoajalla on oikeus siirtää Palvelu tai sen ylläpito sekä siihen liittyvät vastuut ja velvollisuudet sekä Palvelusta mahdollisesti tehty sopimus samaan konserniin kuuluvalle toiselle yhtiölle. Palveluntarjoajalla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle.

  Käyttäjän ja Palveluntarjoajan välinen, näiden Käyttöehtojen mukainen sopimus on voimassa toistaiseksi. Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen päättymään heti toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää Käyttäjän oikeuden käyttää Palvelua. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

16. Erimielisyyksien ratkaiseminen

 • Näihin Käyttöehtoihin perustuvat tai näiden ehtojen tarkoittamaan palveluun sekä Palvelusta syntyvään sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopijapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli tässä ei onnistuta, ratkaistaan riidat ensiasteena Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne Palveluntarjoajaa vastaan oman kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus pyytää riitaan kuluttajariitalautakunnan ratkaisusuositusta.

17. Sovellettava laki

 • Näihin Käyttöehtoihin ja näiden ehtojen tarkoittamaan Palveluun sekä Palvelusta syntyvään sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

18. Evästeet

 • Palvelussa ei käytetää evästeitä

 

 • 19. Muuta
 • Palveluntarjoaja avustaa tarvittaessa poliisia ja muita viranomaisia mahdollisten väärinkäytösten selvittämisessä luovuttamalla näille tarvittaessa yksittäisen ilmoituksen jättäneen Käyttäjän tiedot siltä osin kuin ne ovat Palveluntarjoajan tiedossa.
 • Käyttäjä hyväksyy takuu ja palutuspoliitiikkan ja on tutustunut näihin käyttöehtoihin!

PTC pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.


RekisteriSeloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yhteystiedot:
FinnishBikes (phoenix transportation company)
PL 490, 33101 Tampere
puh: 040 4189516

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nimi: M jan Asisi
Sähköposti: infoätptckuljetuspalvelut.fi

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri - finnishbikes

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa, palvelujen kehittämistä ja markkinointia varten verkkokauppapalvelutoiminnassa.
Rekisteröityessään asiakas hyväksyy palvelun käyttöehdot.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaasta:

- Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelin/matkapuhelin/fax yhteydenottoa varten)
- Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
- Demografiatiedot (ikä, sukupuoli yms.)
- Lupatiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista. Tietoja ei siten myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla asiatonta tai rikollista toimintaa tms.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.